Dette nettstedet oppdateres ikke lengre. Du ser nå en arkivert versjon. This website is no longer being updated. You are viewing an archived version.

Personlige verktøy
Du er her: Forside Invitasjon til fagmøte om klimaendringer og forurensning, Oslo 1.-2. okt 2008
Side-alternativer

Invitasjon til fagmøte om klimaendringer og forurensning, Oslo 1.-2. okt 2008

by Birgit Njåstad sist endret 19.08.2008 - 09:18

NorACIA har gleden av å invitere til et fagmøte om klimaendringer og forurensning i norsk Arktis, onsdag 1. og torsdag 2. oktober 2008 på SFTs konferansesenter, Helsfyr (Oslo).

Målgruppene for møtet er i første rekke forskning og forvaltning, men møtet er åpent for alle med interesse for klimaendringer og forurensning i nordområdene. Deltakelse er gratis og NorACIA spanderer lunsj begge dagene samt en enkel middag på onsdagskvelden. Første del av møtet, onsdag 1. oktober kl. 10.00-12.30, vil gi en overordnet, populærvitenskapelig introduksjon til temaet, mens resten av møtet vil ha form av en faglig workshop. Si fra ved påmelding dersom du kun ønsker å delta på den innledende delen.

Se foreløpig program for mer informasjon.

Evt. overnatting/reise organiseres og dekkes av den enkelte.

Påmelding til njaastad@npolar.no innen fredag 29. august 2008. Gi beskjed ved påmelding om du vil delta på lunsj (første og/eller andre dag) og/eller middag (første dag).